Conditii de utilizare

Conditii de utilizare

Poti utiliza corespunzator site-ul www.suporturi-auto.ro dupa ce in prealabil ai citit cu atentie si ai acceptat termenii si conditiile lui de utilizare.

Utilizarea site-ului SUPORTURI-AUTO.ro

Echipa Okarimasu iti permite sa vizualizezi si sa accesezi diferite materiale si informatii postate pe acest site numai pentru uzul personal. Tot continutul site-ului www.suporturi-auto.ro este proprietatea OKARIMASU S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Este interzisa folosirea materialelor si informatiilor in scopuri comerciale, pe alte website-uri, fara acordul prealabil Okarimasu. Nerespectarea termenilor si conditiilor de utilizare duce la anularea dreptului de utilizare a site-ului si aplicarea prevederilor legale in astfel de situatii.
Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta la office@suporturi-auto.ro

Continutul informativ al site-ului Suporturi-auto

Echipa Okarimasu poate modifica oricand, fara obligativitatea unei informari prealabile, continutul site-ului, descrierea sau imaginile produselor, modalitatea de lucru cu Clientii.

Toate informatiile de pe site, imaginile si descrierile produselor au caracter strict informativ. Ele pot diferi totusi intr-o masura mai mare sau mai mica fata de produsul fizic, pot fi incomplete sau inexacte, sau pot sa nu satisfaca nevoile si cerintele tale, cazuri pentru care echipa Okarimasu nu este raspunzatoare. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu confirmam informatiile pe care le veti gasi in acele site-uri.

Obligatia de inregistare si furnizare de informatii corecte la inregistrare

Daca esti un vizitator al acestui site, poti naviga fara a fi necesara inregistrarea si autentificarea ta.

Daca utilizezi site-ul in scopul cumpararii de produse, este obligatorie crearea unui cont si furnizarea de informatii complete, corecte si actuale despre tine, asa cum sunt specificate in pagina de inregistrare ca utilizator. Acestea permit procesarea si expedierea comenzii. In situatia in care consideram ca nu ai respectat aceasta obligatie, ne rezervam dreptul sa iti blocam accesul la utilizarea serviciilor acestui site, pe o perioada determinata sau nedeterminata, fara o instiintare prealabila.

Statutul de membru Suporturi-auto

Odata cu inregistrarea pe site-ul nostru si creearea unui cont personal, obtii statutul de membru care iti permite sa comanzi, sa beneficiezi de promotii / oferte speciale. Te poti loga oricand in contul tau prin completarea adresei de email si a parolei. Pastrarea confidentialitatii parolei revine fiecarui utilizator in parte.

Blocare cont membru Suporturi-auto

Echipa Okarimasu isi rezerva dreptul de a bloca contul unui utilizator (membru) si de a nu mai permite plasarea de comenzi de catre acesta, in conditiile in care a avut o comanda confirmata si neridicata / returnata de catre curier.

Confidentialitate

Informatiile personale ale utilizatorilor vor fi folosite doar in scopul declarat al acestui site, in conformitate cu politica descrisa in pagina Confidentialitate.